Indrazneste:

 1. Sa fii super erou urban la BikeFest, evenimentul urban al anului 2016, cu si despre biciclisti;
 1. Sa participi la Urban Race, in functie de bicicleta pe care o ai: MTB sau cursiera. Vino sa pedalezi ca cea mai tare competitie organizata in curtea Palatului Parlamentului;
 1. Sa simti explozia de energie la cel mai mare maraton de cycling si aerobic, adica 300 de biciclete statice, 6 ore de pedalat si cei mai buni instructori;
 1. Sa fi alaturi de Biciclistul Urban al anului, curajosul care merge oriunde pe bicicleta si reprezinta un pas inainte pe Bucuresti.

Te provocam anul acesta sa participi la Urban Race. Anul acesta, probele sunt noi, mai interactive si hardcore.

 

Urban Race

Urban Race, 2 curse – MTB si ROAD Race pentru biciclistii alesi. Iti vei testa rezistenta, viteza si iti va impinge limitele la maximum intr-o super competitiei organizata in curtea Palatului Parlamentului.

Cel mai mare marathon de cycling si aerobic, un eveniment marca World Class

 

 

Peste 300 de biciclete, cei mai buni instructori de cycling si aerobic sunt pregatiti sa-ti ofere o atmosfera plina de energie pe durata celor 6 ore de miscare.

Doi pe bicicleta, cea mai amuzanta competitie dedicata cuplurilor, prietenilor sau familiei! Cursa copiilor!

 

Doi pe bicicleta inseamna distractie si energie pozitiva, care aduce laolalta prieteni si membri ai familiei intr-un spatiu unic si distractiv. Vino cu persoana draga tie, participa la cele mai cool si inedit probe si, pe langa o experienta minunata, poti castiga multe premii. Cursa copiilor este competitia viitorilor biciclisti urbani!

Turul caritabil BikeFest.
Vino sa pedalezi pentru a aduce zambete pe fetele unor copii frumosi.

Ai suflet mare si vrei sa ajuti niste copii frumosi sa se bucure de placerea de a pedala?
20 de persoane inseamna o bicicleta donata si un copil fericit, asa ca da sfoara-n tara si cheama-ti cati mai multi prieteni sa pedalam pentru zambete!

Urban Race

Urban Race MTB si Urban Race Road – in premiera, se vor organiza doua curse: una dedicata mountainbikerilor – Urban Race MTB – si unul iubitorilor curselor de sosea – Urban Race Road. Cursele vor avea starturi diferite si premii diferite, iar startul si finish-ul se vor face in curtea Palatului Parlamentului. Se vor parcurge, atat aleile cu dale din curtea Palatului Parlamentului, care includ urcari si coborari solicitante, cat si bulevardele din jurul acestuia si din Parcul Izvor. E un traseu complex si virajat asa incat sa evidentieze si tehnica nu doar puterea.  Proba de mountainbike are in plus cateva poteci din partea vestica a Palatului. Bucla traseului are 5 km si concurentii o vor parcuge timp de o ora, plus un tur pentru fiecare proba separat.

Inscrierea este GRATUITA iar formularul il puteti gasi si completa aici http://bikefestromania.ro/inscrie-te. Ridicarea kit-urilor de concurs se poate face in zilele de joi si vinery, 1 SI 2 SEPTEMBRIE  intre orele 16:00 si 21:00, din Parcul Izvor.

 

Participa la Urban Race si demonstreaza ca esti cel mai tare biciclist!

 

 

Ce trebuie sa stii despre Urban Race?

   • Este singura competitie de ciclism organizata in Curtea Palatului Parlamentului
   • Vei parcurge cele mai distractiv traseu de pana acum
   • Este o cursa cu cronometrare, dar nu conteaza timpii, ci distractia si testarea propriilor limite
   • Ai sansa sa demonstrezi ca esti biciclistul/biciclista anului
   • Poti castiga multe premii, caci avem din belsug

Testimoniale

“Daca la inceput a fost destul de usor, pe parcurs a devenit din ce in ce mai greu. Editia 2015 a Cyclo-cross a fost mult mai bine organizata decat editiile precedente, mult mai tehnica si mult atractiva. Impreuna cu prietenii mei am popularizat-o pe paginile noastre de facebook”
Daniel Ghirghilescu, Biciclistul urban al anului 2014
“Merg zilnic la serviciu pe bicicleta. Acum am o bicla noua, Mountain Bike, si am tinut neaparat sa defilez cu ea pe covorul rosu, la BikeFest. Sunt nascuta in iunie, iar in calendar mi-as dori sa reprezint o luna de vara”, a spus
Marina